Flormar One Brand Makeup

July 12, 2017 Devita Lesmana


Hi guys! Here I want to share my one brand makeup tutorial using all Flormar products. I'll list the products below, so keep scrolling! ;) Aku juga berkolaborasi dengan Wulan dan Katherin untuk bikin makeup yang temanya Fifty Shades of Blue. Anyway, tutorialnya ada dalam bentuk video, linknya sudah aku taruh di bawah hehe.


Makeup look ini bisa banget kamu pakai untuk ke acara undangan nikahan/sweet seventeen-an temen, apalagi kalo dressnya warna biru. Cucok deh! Hahaha. Aku pakai softlense biru dari ..... seriusan aku lupa nama brandnya. Pas dipakein softlense warna biru jadi makin kerasa Fifty Shades of Blue-nya hahaha.

Semua harga produknya sudah aku tulis di blogpost sebelumnya "Unboxing Flormar". Hayo sudah baca belum?


Products I Used:

For face:
Flormar Perfect Coverage Foundation in Creamy Beige
Flormar Concealer Stick in Fair Ivory
Flormar Compact Powder in Medium Cream Rose
Flormar Terracotta Blush On in Shimmering Pink
Flormar Bronzing Powder in Golden-Pink Sand

For eyes:
Flormar Eyebrow Kit in Medium
Flormar Color Palette Eyeshadow in Ocean Waves
Flormar Slim Touch Miracle Pen in Canvasite Blue
Flormar Waterproof Eyeliner in Purple #117
Flormar Wild Eyes Mascara in Black

For lips:
Flormar Deluxe Cashmere Stylo Lipstick in Stylish Carmine
Flormar Super Shine Lip Gloss in Silver Trend

For nails:
Flormar Matte Nail Enamel in Extreme Grape


Watch the full version tutorial below:


So, that’s practically what I want to say. Thanks for reading. I hope you find this post useful. I’ll see you soon!

W R I T T E N   W I T H   L O V E   B Y
 

Read more...

Previous Article
Bookworm
Bookworm

Hi guys! Another outfit blogpost here! Untuk outfit blogpost kali ini, aku pakai kamera Olympus Pen EPL-5 y...

Next Article
Mix & Match Tips
Mix & Match Tips

Hey guys! I'm back with another outfit blogpost today. Nah, sambil sharing outfit, aku juga mau kasih tips ...